Najave Sarvaš

Fotonatječaj “Živjeti s Dravom!”

U povodu Međunarodnog dana rijeke Drave JU za zaštitu prirode OBŽ-a, u suradnji s Upravnim odjelom za kontinentalni turizam OBŽ-a, Turističkom zajednicom OBŽ-a, TZ-a grada Osijeka, Muzejom likovnih umjetnosti Osijek, JU županijskom razvojnom agencijom OBŽ-a, Športskom zajednicom OBŽ-a, JUPP-om Kopački rit, Eko udrugom Vodenica, Udrugom Zeleni Osijek, ŠRD-om ˝Babuška˝ Sarvaš, LD-om “Jelen” Sarvaš i MO-om Sarvaš, raspisuje se fotonatječaj “Živjeti s Dravom!”.

Cilj fotonatječaja je pokazati ljepotu i jedinstvenu biološku raznolikost jedne od posljednjih prirodnih rijeka u Europi.

Sudionici natječaja mogu biti svi građani amateri bez obzira na dob, a zadatak je fotografiranje Drave, ili zanimljivog detalja vezanog uz rijeku Dravu. Svaki sudionik može poslati isključivo jednu fotografiju i to u digitalnom obliku. Veličina fotografija treba biti najmanje 150 DPI, dopuštena veličina datoteke je najviše 8 MB, a dopušteni format je JPG. Datoteka fotografije treba biti potpisana: ime i prezime autora. Maloljetne osobe koje se prijave na natječaj trebaju ispuniti privolu s potpisom roditelja koji daje suglasnost za objavu podataka u svrhu promocije izložbe. Fotografije će biti izložene 20. rujna u Vodenici na rijeci Dravi, a svi građani koji posjete izložbu moći će glasati za najbolju fotografiju u vremenu od 10 do 13, i 17 do 20 sati. 

povezani članci

Back to top button
Close