Crna kronika

U SARVAŠU PROŠLA KROZ CRVENO PA OZLIJEDILA DVIJE DJEVOJČICE

Dvije djevojčice ozlijeđene su u ponedjeljak u osječkom prigradskom naselju Sarvašu, kada je na njih automobilom na pješačkom prijelazu naletila 56-godišnja vozačica, koja je prethodno prošla kroz crveno svijetlo na semaforu.

Osječko-baranjska policija u utorak je izvijestila kako vozačica, dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza u Osječkoj ulici gdje joj je na semaforu u tom trenutku bilo upaljeno crveno svjetlo, a zeleno za pješake, nije zaustavila vozilo te je udarila u sedmogodišnju i osmogodišnju djevojčicu koje su prelazile cestu.

Utvrđuju se ozljede druge djevojčice

Ozlijeđene djevojčice prevezene su u osječki Klinički bolnički centar, gdje im je pružena liječnička pomoć te je utvrđeno da je jedna djevojčica lakše ozlijeđena. Težina ozljeda druge djevojčice još se utvrđuje u bolnici, a u policiji pojašnjavaju da će o tome ovisiti i način sankcioniranja vozačice, odnosno hoće li se podnositi prekršajna ili kaznena prijava.

Iz policije pozivaju vozače na poštivanje prometnih propisa, a posebno da obrate pozornost na pješake kao najranjiviju skupinu u prometu.

Related Articles

Pročitajte također i
Close
Back to top button